Abonneren  Inloggen

Marktstudie naar drukinkten

2 mei 2019

Marktonderzoeker Ceresana heeft voor de derde keer onderzoek gedaan naar de wereldwijde markt voor drukinkten. De belangrijkste producenten (landen en bedrijven) komen aan bod en ook is de vraag geanalyseerd.

Het rapport Market Study: Printing Inks –World (derde editie) is verdeeld in drie hoofdstukken. In hoofdstuk 1 komen de belangrijkste cijfers aan bod, inclusief voorspellingen tot 2025. Per regio worden de data over productie, im- en export, vraag en omzet gegeven, zowel in dollars als in euro’s. De vraag wordt daarbij opgesplitst in drie subcategorieën: toepassingsgebieden, drukprocessen en inktsoorten.
IN hoofdstuk 2 wordt hetzelfde gedaan, maar dan voor de 17 belangrijkste producerende landen (inclusief Nederland). Hierbij is de vraag per drukprocédé verder opgesplitst in individuele toepassingen (bijvoorbeeld de vraag naar inkjetinkten in etikettendruk).

Hoofdstuk 3 tot slot, biedt profielen van de vijftig grootste inktproducenten ter wereld. En dat alles is verkrijgbaar vanaf 3.500 euro voor 440 pagina’s. U mag dan wel kiezen voor Engels of Duits.

www.ceresana.com