Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden.com

Verspreiden.com slaat vleugels uit naar België

31 maart 2022

De vaste klant van Verspreiden.com is het ongetwijfeld opgevallen: sinds kort is het ook mogelijk om in België huis-aan-huis te verspreiden via de makkelijke bestelmodule op Verspreiden.com. Hoe werkt het en wat zijn de mogelijkheden?

Heel België

Vlaanderen en Wallonië, van Brugge tot Arlon. Sinds kort is het mogelijk om ook in België een huis-aan-huisverspreiding te bestellen via het makkelijke verspreidplatform van Verspreiden.com. ‘We willen het gemak van huis-aan-huisverspreiding en direct-mail bestellen ook toegankelijk maken voor ondernemers in België’, aldus oprichter Huibert Goedegebure van Trainews Media, het moederbedrijf achter Verspreiden.com.

Zelf samenstellen

Net als in Nederland is het ook in België mogelijk om zelf een complete huis-aan-huisverspreiding samen te stellen en in te plannen. Een flyer, folder of krant, alle beschikbare papiersoorten en zelfs de mogelijkheid om de lay-out te laten verzorgen zijn de opties waar de klant uit kan kiezen. Het bestelproces geeft een eenvoudig overzicht van de gemaakte keuzes en de bijbehorende tarieven. Klanten die liever zelf hun drukwerk aanleveren weten ook hun weg op Verspreiden.com te vinden. Na opdracht krijgen zij het afleveradres en de aanleverspecificaties in de mailbox.

Verspreidmogelijkheden

Ook in België worden de verschillende mogelijkheden voor huis-aan-huisverspreiding aangeboden. ‘Op dit moment bieden we de mogelijkheid om te verspreiden met Bpost en BDmyShopi. Ook in België gaan we daar de lokale verspreiders per regio aan toevoegen, zodat de klant een optimale keuze heeft.’ Na het selecteren van de gewenste verspreidoptie is het eenvoudig om een bezorgmoment te plannen. Desgewenst kan Verspreiden.com zelfs de aangifte van gemeentebelasting verzorgen.

Verspreiden in België

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verspreiding in België of Nederland? Neem dan contact met ons op via support@trainews.nl of 0113 70 02 02. Verspreiden.com heeft een speciaal resellersprogramma zodat u een interessant aanbod kunt doen aan uw eindklant.