Abonneren  Inloggen

Tweede HP Indigo 8000 voor Drukkerij Eshuis

19 juli 2022

Etiketten- en verpakkingsdrukkerij Eshuis heeft onlangs haar printoplossingen uitgebreid met een tweede HP Indigo 8000. Door de aanschaf van deze HP technologie is het voor drukkerij Eshuis gemakkelijker geworden om in hoge volumes etiketten en verpakkingen te bedrukken. Ook wordt er minder afval geproduceerd en wordt er alleen nog geprint wat noodzakelijk is. Hierdoor wordt verspilling tegengegaan.

Eshuis bedient sinds 1891 vanuit Dalfsen haar klanten met full colour etiketten, shrink sleeves, kaasetiketten en flexibele verpakkingen die de kwaliteit van producten voor de klant zichtbaar maken. Ook biedt Eshuis de klant de mogelijkheid om gebruik te maken van duurzame verpakkingen.

Maximale output van de HP Indigo 8000

De HP Indigo 8000 Digital Press is in staat hoge productiviteit te leveren voor Eshuis. De pers combineert digitaal gebruiksgemak met ongekende snelheid en door geavanceerde kleurenautomatisering en kleuraanpassingstools kan Eshuis rekenen op een nauwkeurige en consistente oplossing voor het printen van hoogwaardige etiketten voor alle behoeften van klanten van Eshuis.

De producten die onder andere worden bedrukt zijn zelfklevende etiketten, verpakkingen en shrink sleeves. Een speciale feature van de HP Indigo 8K zijn de speciale substraten, de flexibele verpakkingsfilm en de krimphulzen.

Speciale kritische substraten leveren het beste resultaat

Door het gebruik van de HP Indigo 8000 stelt HP Eshuis in staat om de grenzen van de specs van de printer op te zoeken en om speciale kritische substraten te gebruiken. Zo ontwikkelen Eshuis en HP samen de beste prestaties op de digitale persen.

Met HP’s Indigo 8000 heeft Eshuis ook een duurzame oplossing in handen, door het gebruiken van deze oplossing is Eshuis ervan verzekerd dat er minder afval wordt geproduceerd en dat er alleen wordt geprint wat noodzakelijk is om verspilling te voorkomen, HP heeft namelijk een georganiseerd proces voor het terugsturen en hergebruiken van onderdelen.

Peter Overbeek, managing directeur Eshuis: ‘De 8000/8K is een zeer interessant concept. Het heeft onze digitale mogelijkheden versterkt en helpt ons ook om onze visie op productiviteit, efficiëntie en verdere afvalvermindering aan te scherpen.’

PrintOS

Naast de HP Indigo 8000 gebruikt Eshuis ook PrintOS. Met dit besturingssysteem van HP kan Eshuis drukpersen aansluiten op mobiele apps voor het verder automatiseren van printproductieprocessen.