Abonneren  Inloggen
Van onze partner FESPA Nederland

FESPA Nederland TREND Event 2023 op maandag 12 december

11 oktober 2022

Met trots presenteert FESPA Nederland het TREND Event 2023. Een feestelijk en informatief evenement met een muzikale omlijsting dat op maandag 12 december 2022 zal plaatsvinden. Een evenement waar print- en signondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Waar ze samen onder het genot van heerlijk eten en drinken kunnen luisteren naar verschillende vooraanstaande sprekers. De sprekers zullen de deelnemers op enthousiaste wijze meenemen in het ondernemen binnen de visuele communicatie in 2023 en daarna.

Want wie is er nu niet geïnteresseerd in wat de toekomst zal brengen? Print- en signondernemers zeker wel. Zij willen hun opdrachtgevers blijven inspireren en verrassen met hun bijzondere producten en onverwachte diensten. FESPA Nederland wil deze ondernemers motiveren om te blijven investeren in innovatie, in vernieuwingen, in de industrie en in ondernemerschap.

Sprekers en spektakel

Vanaf 17:00 uur zullen FESPA Nederland Industry Partners u graag verwelkomen bij hun eigen micro-stands onder het genot van een drankje en muziek.

Om 18:00 begint het TREND Event 2023. Een spektakel, waarbij bijzondere sprekers worden afgewisseld met de gangen van een food court. De sprekers nemen u steeds in circa 30-45 minuten mee in hun gedachten over de laatste trends in de industrie en in de wereld waarin we nu leven.

Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman (Fountainheads) dagen de deelnemers uit om anders te kijken naar hun bedrijfstoekomst. Joris van Zoelen laat via een doorbrekend optimistische benadering (“het kan wél, we gaan ontdekken hoe”) zien hoe u de ontwikkelkracht van uw bedrijf kunt benutten. Jos Burgers geeft op zijn eigen inspirerende wijze aan hoe u effectief kunt inspelen op veranderingen in het koopgedrag van opdrachtgevers.

Unieke locatie

Ook de locatie heeft te maken met de toekomst. U bent van harte welkom in het Atrium van het AFAS-theater in Leusden. Zeer centraal gelegen in Nederland met ruime faciliteiten om uw verblijf optimaal te kunnen garanderen. Het is een unieke locatie en een meer dan fantastische werkomgeving. De locatie heeft ruimte voor ongeveer 175 deelnemers.

Iedereen die actief is binnen de print- en signindustrie is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. U kunt uw kaarten voor deelname aan dit evenement nu reserveren. Wees er wel snel bij want op=op. De reguliere kosten voor deelname aan dit event bedragen € 85,- per persoon. Voor FESPA-Clubleden zijn kaarten gratis beschikbaar (max 2 per bedrijf). Extra kaarten kosten voor hen € 49,50 per stuk. In de voorverkoop zijn er voor FESPA-clubleden 50 kaarten beschikbaar. Dus stuur voor 15 oktober 2022 een mailtje (met uw bedrijfsnaam , de namen van de bezoekers en hun e-mailadressen) aan events@fespa.nl om uw entreekaarten veilig te stellen.