Abonneren  Inloggen

Sander Koster volgt Jan Geitenbeek op als algemeen directeur Royal Sens

3 februari 2023

Per 1 januari jl. heeft Jan Geitenbeek zijn taken als algemeen directeur van Royal Sens vanwege pensioen overgedragen aan Sander Koster. Jan Geitenbeek heeft meer dan 16 jaar leidinggegeven aan Royal Sens.

Solide basis voor verdere groei

Onder leiding van Jan Geitenbeek is Royal Sens uitgegroeid tot een toonaangevende producent van etiketten en verpakkingen met een sterke positie in de Europese markt. De afgelopen jaren is het bedrijf intensief voorbereid op verdere groei. Jan Geitenbeek: ‘Sinds investeringsmaatschappij Quadrum Capital drie jaar geleden aan boord kwam hebben we fors geïnvesteerd in onze productiefaciliteiten. De zeer geavanceerde Comexi-pers is hier een goed voorbeeld van. Hiermee hebben we een stevig fundament neergezet voor de toekomst. In Sander Koster heeft Royal Sens de ideale man om deze groei succesvol vorm te geven.’

Verder bouwen op lange termijn relaties

Sander Koster bekleedde directeursposities bij uiteenlopende internationaal opererende bedrijven, waaronder Shell, H2 Equity Partners en Contiweb, en heeft jarenlange ervaring in de doorontwikkeling van organisaties richting lange termijn groei. Ook in zijn nieuwe rol als algemeen directeur van Royal Sens ligt daar zijn focus.

Sander Koster: ‘Royal Sens is een prachtig productiebedrijf, waarvan de technisch/operationele omgeving mij vanwege mijn technische achtergrond zeer aanspreekt. Het bedrijf bouwt op meer dan 125 jaar historie, sterk technisch vakmanschap, en een grote loyaliteit bij klanten en medewerkers. Veel van onze mensen werken al vele jaren bij Royal Sens en zij vormen het hart van hoe wij dag in dag uit 40 miljoen etiketten produceren. Elke dag leveren we aan bekende internationale A-merken en private label producenten. Ik zie ernaar uit om vanuit deze mooie basis verder te bouwen aan het succes van Royal Sens.’