Abonneren  Inloggen

Genomineerden NL Packaging Awards 2023 bekend

5 april 2023

Tijdens de vakbeurs Empack / Packaging Innovations in Den Bosch is vandaag bekendgemaakt welke inzendingen kans maken op een NL Packaging Award. In totaal 52 inzendingen, in 12 verschillende categorieën, ontvingen een nominatie en maken kans op de felbegeerde award.

De NL Packaging Awards worden georganiseerd door ons zusterblad VerpakkingsManagement. Op 14 en 15 maart boog de jury zich over de inzendingen. Met 110 inzendingen, verdeeld over 12 categorieën, lag er voor de 10 afzonderlijke vakjury’s een mooie uitdaging. De genomineerden zitten nog even in spanning: de winnaars worden op maandag 26 juni bekendgemaakt, tijdens de NL Packaging Awards, hét podium voor de Nederlandse verpakkings- en designwereld.

Alle genomineerden in de diverse categorieën zijn hier te bekijken.


Geen nieuws missen?

Ontvang wekelijks de PRINTmatters nieuwsbrief