Abonneren  Inloggen

ECO3 nieuwe naam voor voormalig Agfa Offset Solutions

11 april 2023

Agfa Offset Solutions, leverancier van prepress-oplossingen voor de offsetdrukindustrie, gaat verder onder de naam ECO3. Onder de nieuwe eigenaar AURELIUS zal het bedrijf dezelfde organisatiestructuur en klantgerichte verkoop- en serviceteams hebben.

Frederik Dehing, Global Head of Sales, verduidelijkt: ‘Ons merk, logo en kleuren veranderen, maar er verandert niets voor onze klanten. Ze kunnen blijven vertrouwen op hun vertrouwde accountmanager en service engineer, op het innovatieve productportfolio dat ze bij ECO3 kopen. En op de hoogste waarde in product en service. Vandaar onze slogan: You Print. We Care.’

Het nieuwe logo

ECO3 heeft directe verkoop- en serviceorganisaties in meer dan 30 landen en productiecapaciteit in Europa, Amerika en Azië. Joan Vermeersch, Global Head of Technology & Marketing: ‘ECO3 vat perfect samen waar we voor staan: we zetten ons in voor continue innovatie in product en service en focussen op drie keer ECO: Ecologie, Economie en Extra Convenience — of ECO3. Het logo drukt de wendbaarheid van het bedrijf in de toekomst uit, met de nieuwe huisstijlkleuren - CMYK - als eerbetoon aan onze branche.’


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters