Abonneren  Inloggen

Overname Rembrandt en Remmicom Packaging door Graphius Group

3 mei 2023

Op 25 april traden Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging uit Aarschot toe tot Graphius Group. Graphius Group zet met de overname verder in op de groei van zijn verpakkingsdivisie en diversificatie van het aanbod als leverancier van verpakkingsmaterialen.

‘Het partnership met Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging is een belangrijke stap voor onze organisatie en past in de diversificatiestrategie binnen de groep’, zegt Denis Geers, CEO van Graphius Group. ‘Onze activiteiten binnen Lowyck (vlakkarton) en Etiglia (labels) sluiten mooi aan bij deze van Rembrandt en tussen de bedrijven ontstaat er een waardevolle kruisbestuiving met heel wat overdracht van kennis. Op die manier kunnen wij een totaaloplossing bieden aan onze klanten, van labels en clips tot vouwdozen.’

Afzonderlijke entiteiten

Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging blijven, onder leiding van Dirk Roosen, verder als afzonderlijke entiteiten bestaan, maar genieten voortaan van de schaalvoordelen van een grotere groep.

‘Wij geloven dat deze transactie een hefboomeffect zal hebben op de verdere ontwikkeling van onze beide bedrijven’, zegt Dirk Roosen, CEO Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging. Onder de vleugels van Graphius Group is de continuïteit voor onze klanten en onze medewerkers op lange termijn verzekerd en kunnen we, met de blik op de toekomst, de nodige investeringen doen in materiaal, mensen en opleiding. Dit met als doel onze positie op de markt van het vlakkarton te versterken.’

Foto boven: Dirk Roosen (Rembrandt en Remmicom Packaging), Philippe Geers ( Graphius Group), Carl Michiels (Rembrandt en Remmicom Packaging) en Denis Geers (CEO Graphius Group)


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters