Abonneren  Inloggen

Dutch Creativity Awards 2024 van start

22 januari 2024

Het is mogelijk om nu in te zenden voor de vernieuwde Dutch Creativity Awards 2024. De ADCN gooit voor de Awards van 2024 het roer om en keert terug naar vier hoofddisciplines: Advertising, Design, Craft en Next.

De verandering komt met een verplaatsing van de Awards Ceremony naar het voorjaar en een nieuwe mogelijkheid om projecten in te zenden in het Nederlands, waardoor de deur wordt geopend voor meer contextueel werk. Projecten kunnen tot 26 februari 2024 worden ingezonden. De inzendperiode staat open voor werk met een livegang tussen 1 januari 2023 (niet eerder ingezonden) en 1 april 2024.

Over de Dutch Creativity Awards

De ADCN organiseert al sinds 1966 de Dutch Creativity Awards 2024. Hun doel is om een inclusief platform te creëren voor alle creatieve makers, denkers en doeners in Nederland. Niet alleen binnen de wereld van creatieve communicatie en digitale innovaties, maar ver daarbuiten.

Meedoen.